sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Kauneussalonki

Ensimmäinen kokonainen kouluviikko takana. Mä oon istunut seitsemän tuntia koneella joka päivä, mutta en silti ole ehtinyt blogin pariin.Koulussa on ollut siis tietotekniikkaa. Nyt pitäisi handlata Exelit,Powerpointit, tekstinkäsittelyt sun muut. Tuntuu,että kaikki on yhtenä puurona pääkopassa. :D Koulussa on kuitenkin ollut ihan mukavaa, on kivat opiskelukaverit jne. 

Kiireisen viikon jälkeen vapaa viikonloppu kotona omien rakkaiden murujen kanssa on kuitenkin parasta. Meidän perheen naisväki on hemmotellut ja ihastellut toinen toistaan ihanimpia purkkeja ja purnukoita. 

Pikkulikatkin saivat ensimmäistä kertaa luvan kanssa meikkailla. Tytöt olivat niin haltioissaan. Tälläisiä meikkiboxia kun ei meidän pikkulikat olleet ennen nähneetkään. Tyttöjen mielestä nämä meikkisalkut voittivat jopa Viileän Venlan meikkipussit kuus nolla. 






Purnukoita, boxeja ja pussukoita oli vielä enemmänkin, voin sanoa, että niitä oli todella paljon. Pienen kauneushoitolan verran. Itselleni tein kasvohoidon,hiusnaamion,käsihoidon ja manikyyrin. Valitettavasti nämä ihanat salkut on tänään palautettava Oriflamelle. Mutta oli ihanaa hemmotella ja tutustua tuotteisiin entistä paremmin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti